Marques

Afin de pouvoir vous fournir des équipements irréprochables, nous collaborons avec un nombre restreint de fabricants en mesure de livrer des produits très qualitatifs. Pour plus d’informations sur les innovations de ces marques, veuillez consulter les liens ci-dessous.

Met haar AFIAS analyzers heeft Boditech Med zich inmiddels al wereldwijd bewezen. Door het gebruik van een « all-in-one cartridge » is het gebruik eenvoudig en zeer robuust. Samen met een uitgebreide portfolio aan reagentia zijn deze analyzers ideaal inzetbaar bij klinieken, ziekenhuizen en huisartspraktijken

Avant-Medical is de exclusieve dealer van alle Boditech producten in de Benelux landen.

Skyla, is de nieuwe medische divisie van LITE-ON Technology Corporation, een wereldleider op het gebied van elektronica producten voor de pc-, auto- en consumentenelektronica-industrie.

Avant-Medical vertegenwoordigt Skyla-producten in België, Luxemburg en Nederland voor het innovatieve portfolio van point-of-care- analyzers: de Skyla HB1 en Skyla Hi analyzer.

AccuVein geeft in real-time digitaal een kaart van het vaatstelsel op het huidoppervlak weer, zodat clinici de doorgankelijkheid van de aderen kunnen verifiëren en kleppen of vertakkingen kunnen vermijden.

Het portfolio van Trinity Biotech omvat o.a. testkits voor oxalaat, angiotensineconverterend enzym (ACE) en galzuren.

Uniek onder alle introducers, de OptiSeal “valved peelable introducer” met ventiel biedt een PTFE-omhulsel en een gepatenteerde klep die resulteert in een optimale inbrenging en afdichting.

CHRONO-LOG® heeft al meer dan 50jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van innovatieve bloedplaatjestechnologieën.

De slimme en handzame hemoglobine meters van EKF hebben zich al wereldwijd bewezen. De DiaSpect Tm hemoglobinemeter is zowel handzaam als zeer snel.