Merken

Om u de beste kwaliteitsproducten te kunnen werken wij samen met een select aantal producenten die producten kunnen leveren op hoogstaand niveau. Kijk voor meer informatie over de innovaties van deze merken op onderstaande links.

Boditech Med Inc. heeft de afgelopen 20 jaar producten ontwikkeld voor in-vitrodiagnostiek en diagnostische reagentia. Wereldwijd zijn er meer dan 50.000 apparaten verkocht. De Boditech analysers, AFIAS 1 en AFIAS 6, hebben zich inmiddels al uitgebreid bewezen en kennen een uitgebreide portfolio aan reagentia. Door het gebruik van een “all-in-one cartridge” is het gebruik eenvoudig en zeer robuust.

Avant-Medical is de exclusieve dealer van alle Boditech producten in de Benelux landen.

Het LumiraDx-platform is een innovatief diagnostisch systeem van de aller nieuwste generatie dat een klein, draagbaar instrument, geavanceerde goedkope teststrips én naadloze digitale connectiviteit combineert.

Avant-Medical is dealer van alle LumiraDx producten in de Benelux landen.

Skyla, is de nieuwe medische divisie van LITE-ON Technology Corporation, een wereldleider op het gebied van elektronica producten voor de pc-, auto- en consumentenelektronica-industrie.

Avant-Medical vertegenwoordigt Skyla-producten in België, Luxemburg en Nederland voor het innovatieve portfolio van point-of-care- analyzers: de Skyla HB1 en Skyla Hi analyzer.

Het portfolio van Trinity Biotech omvat o.a. testkits voor oxalaat, angiotensineconverterend enzym (ACE) en galzuren.

Uniek onder alle introducers, de OptiSeal “valved peelable introducer” met ventiel biedt een PTFE-omhulsel en een gepatenteerde klep die resulteert in een optimale inbrenging en afdichting.

CHRONO-LOG® heeft al meer dan 50jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van innovatieve bloedplaatjestechnologieën.

De slimme en handzame hemoglobine meters van EKF hebben zich al wereldwijd bewezen. De DiaSpect Tm hemoglobinemeter is zowel handzaam als zeer snel.

AccuVein geeft in real-time digitaal een kaart van het vaatstelsel op het huidoppervlak weer, zodat clinici de doorgankelijkheid van de aderen kunnen verifiëren en kleppen of vertakkingen kunnen vermijden.