Over ons

Avant Medical adviseert professionele zorgverleners in het laboratorium bij het maken van de juiste keuze als het gaat om de meest slimme producten in hun klasse. Zo leveren wij samen een belangrijke bijdrage aan betere diagnostiek en daarmee een betere patiëntenzorg. Ons team bestaat uit ervaren professionals in hun eigen vakgebied.

“Ons doel is om onze klanten betaalbare, eersteklas oplossingen te bieden, om u te helpen uw diensten aan patiënten continu te verbeteren.”

Kwaliteitsproducten

Onze producten zijn van gerenommeerde merken en worden getest om u topkwaliteit en de beste zorg voor uw patiënten te garanderen.

Klantenservice

We doen meer dan producten verkopen. Wij leveren service vanaf het moment dat u naar een product zoekt tot aan de installatie.

Innovatie om op te vertrouwen

Wij zijn van mening dat het belangrijk is om continu op zoek te gaan naar nieuwe producten om u en uw patiënten de beste zorg te kunnen bieden.

Onze voordelen

Kennis van zaken.

Dankzij ervaren professionals.

Samen sterk.

Samen helpen we bij het continu verbeteren van de zorg.

Doen wat we beloven.

Topkwaliteit, slim en betrouwbaar.

Merken met wie wij samenwerken

Voor de beste kwaliteit, werken wij samen met de beste spelers uit het veld, die slimme innovaties implementeren in hoogwaardige en betrouwbare apparatuur.